Showbizznomaden: liedjes voor iedereen

In de studio

Verslag vanuit studio Silvester tijdens opnames van onze cd Wachten op Sinterklaas. Ook met Erik Spanjers, Rineke Becks en Born Sanders (oktober 2015).

Uitvinding

Op verzoek van Marije Horjus (ArtiVitrA) schreven we een liedje bij haar interactieve vertelling de Uitvinding, gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter van Reek. Dit boek was één van de kerntitels van de Kinderboekenweek 2015. Op basisschool De Distelvlinder opende we de Kinderboekenweek met een eigen korte voorstelling en maakten onderstaande video. Raar maar waar...

Met vlag en wimpel

Ons lied voor Koningsdag 2015.

Laat me dromen

De Showbizznomaden zetten ook jouw school in vuur en vlam. In de meezingvoorstelling Laat me dromen spelen de kinderen zelf de hoofdrol. Elke groep kiest een lied en zingt dat samen met de Showbizznomaden LIVE op het toneel. Alle kinderen krijgen daarom de cd Laat me dromen om te oefenen op school, thuis en als blijvende herinnering aan een geweldig feest!

Goedemorgen Sinterklaas

Zodra Sinterklaas in het land is gaan de Showbizznomaden even bij hem op bezoek. Een aantal jaar geleden vroeg de Sint of Hans, Marinus en Joske niet een paar nieuwerwetse sinterklaasliedjes wilde schrijven. Die liedjes staan op de cd 'Goedemorgen Sinterklaas'. Vorig jaar schreven ze een nieuw lied: Alles komt goed. De voorstelling 'Goedemorgen Sinterklaas' is een uitnodiging samen liedjes te zingen voor en met Sinterklaas.

Aubade Culemborg

De Showbizznomaden samen met het orkest Pieter Aafjes op De Markt in Culemborg.

Meer video's

Meer video's op ons YouTube kanaal.