Showbizznomaden: liedjes voor iedereen

Showbizznomaden

In Culemborg en omgeving al bekende gezichten: de Showbizznomaden.

Hans, Marinus en Joske genieten onder de Culemborgse kinderen al aardig bekendheid. Natuurlijk door hun aandeel aan het Sinterklaasfeest, maar ook van de cd Leve de Koning! en hun optredens op en rond Koningsdag.

Toch trekken ze er ook regelmatig op uit om meezingvoorstellingen te spelen op scholen in het hele land. Vaak doen ze dit met de hulp van hun vrienden van BandEvent.

BandEvent

De Showbizznomaden maakt deel uit van BandEvent.

BandEvent geeft muziek- en dansworkshops voor diverse gelegenheden. Denk aan kinderfeestjes en schoolbezoeken. Of je nu kinderen kennis wilt laten maken met vreemde muziekinstrumenten of een schoolplein met dansende kinderen wilt, bespreek het met BandEvent en zij maken je plannen waar!

Ook voor de meezingvoorstelling Laat me dromen van de Showbizznomaden neem je contact op met BandEvent.
Naar BandEvent

Foto's

Wij, basisschool De Laak, kijken met veel plezier terug op de voorstelling: 'Laat me dromen'. De voorstelling was een aaneenschakeling van liedjes, waarbij het publiek zo nu en dan even weg kon dromen.

Anouk SeelenLeerkracht

Wat een supergaaf lied! Ik word al blij bij de gedachte dat dit straks op al onze scholen gezongen wordt! Echt te gek!

Marielle KlasenDirecteur

Gisteren en vandaag zijn we met de groepen naar het Sinterklaaslogeerhuis geweest. Het was GEWELDIG!!! De voorstelling was perfect, de ontvangst hartelijk en jullie algemene organisatie zat goed in elkaar.

Petra van WeesLeerkracht