Showbizznomaden: liedjes voor iedereen
Ons nieuwste lied heet Koning voor 1 dag. Met muziek en arrangement van Sebastian van Raamsdonk en tweede stem gezongen door Esther Nieuwhoff.De Showbizznomaden maken liedjes voor iedereen. In opdracht van de Stichting Culemborg en Oranje maakten ze in 2013 de cd Leve de Koning! vol nieuwe liedjes voor Koningsdag. Dit initiatief werd beloond met de oranje strik van het Nationaal Comité Inhuldiging.

Ook in 2014 en 2015 zongen Joske, Hans en Marinus deze liedjes tijdens de aubade in Culemborg. Inmiddels worden de liedjes ook gezongen in: Zevenhuizen, Klundert, Hoornaar, Bathmen en Fijnaart.

Voor Koningsdag 2015 schreven de Showbizznomaden het lied Met vlag en wimpel. Klik hiernaast voor de video! Of kijk op YouTube. Natuurlijk staat ook dit lied op SoundCloud.
Alle Koningsdagliedjes12
liedjes
cd Leve de Koning!9
liedjesDe cd Leve de Koning! is ingespeeld door de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes onder leiding van Arjan Gaasbeek. Voor alle liedjes is dan ook bladmuziek verkrijgbaar voor een volledig orkest. Deze bladmuziek is te bestellen voor 50 euro per lied exclusief verzendkosten. Voor bestellingen of vragen kunt u een mail sturen naar Hans van der Heide (hans@bandevent.nl).