Showbizznomaden: liedjes voor iedereen

Ook een bezoek van de Showbizznomaden en Sinterklaas bij jou op school/kantine/bedrijf/vereniging? Neem dan contact met ons op!

Voorstellingen 2018

Op zaterdag 24 november en zaterdag 1 december speeelden we onze voorstelling Goedemiddag Sinterklaas in de kelder van het stadhuis in Culemborg (Oude Vismarkt 4).

De Showbizznomaden weten het zeker, Sinterklaas is helemaal klaar met het jaar in jaar uit gezongen Sinterklaas Kapoentje. Volgens Joske, Hans en Marinus komt het hem zijn oren uit. Daarom hebben ze alle drie een spiksplinternieuw lied voor de Sint geschreven. Natuurlijk vinden ze alle drie dat hun lied het beste is. Maar wat vindt Sinterklaas hier eigenlijk van? En het zal toch niet echt waar zijn dat de Sint Sinterklaas Kapoentje niet meer wil horen?! Kom kijken en luisteren naar de voorstelling Goedemiddag Sinterklaas en ontdek hoe het zit.

Zaterdag 24 december
voorstellingen van 13:30 tot 14:30 uur en van 15:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 1 december
voorstellingen van 13:00 tot 14:00 uur en van 14:30 tot 15:30 uur

Voorstelling 2017

Op 2 december 2017 speelden we onze voorstelling Wachten op Sinterklaas in De Gelderlandfabriek. Het werd een mooi spektakel met een podium vol kabouters. Samen met de BigDipper BigBand en het Distelvlinderkoor zorgden we voor een gezellige voorstelling voor groot en klein.
Foto's voorstelling


Speciaal voor Sint schreven Hans, Marinus en Joske in 2013 een cd vol eigentijdse liedjes over Piet, het paard, de goedheiligman zelf natuurlijk en belangrijke levensvragen als: wat betekent kapoen? Deze liedjes staan online.
cd Goedemorgen Sinterklaas10
liedjes

Wachten op Sinterklaas

De Showbizznomaden en Sinterklaas... een mooi stel. Al een paar jaar treden ze samen op. Als je wilt weten hoe dit zo gekomen is, lees dan het interview uit de Culemborgse Sinterklaaskrant (2015).

In 2015 verscheen de cd Wachten op Sinterklaas. Alweer een cd vol nieuwerwetse Sinterklaasliedjes. Natuurlijk hoort ook bij deze cd een voorstelling.

Luister hier naar een paar liedjes...
Schip Ahoy De Sint Komt
De Showbizznomaden schreven ook liedjes voor Koningsdag en maakten een cd vol liedjes over dromen. Neem ook eens een kijkje op ons YouTube kanaal en volg ons op Facebook!
Leve de Koning! Laat me dromen